Aril Impian

Segmen : blogwalking sempena ramadhan 1435H

Pencetus Generasi Hadapan | 23:10 |

Selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan al-mubarak kepada semua rakan blogger semalaysia di bulan yang mulia ini.. Semoga amal puasa dan ibadah kita dilipat gandakan pahala nya dan diterima oleh Allah S.W.T  setibanya pengakhiran Ramadhan kali ini, moga-moga dipertemukan kita lagi di dalam Ramadhan yang akan datang, InsyaAllah...Dalam Segmen : blogwalking sempena ramadhan 1435H kepada rakan yang ingin menyertai segmen yang dianjurkan oleh ayuinsyirah.my boleh klik banner diatas..sekian terima kasih

Baca SeterusnyaSegmen : blogwalking sempena ramadhan 1435H

Giveaway Wow Hari Raya By Siti Yang Menaip

Pencetus Generasi Hadapan | 00:41 |



Nak Join Klik je banner berkedip diatas ni...


Baca SeterusnyaGiveaway Wow Hari Raya By Siti Yang Menaip

ga Cash raya RM1000 by Emas Putih

Pencetus Generasi Hadapan | 22:33 |


As-Salam

[Sila Tekan Banner Diatas If Nak Join]

Dengan ini, uzu nak merasmikan GA Cash RAYA RM1000 by Emas Putih yang bermula pada hari ini 
7 Julai 2014 sehingga 21 Julai 2014. Mini GA ini berlangsung selama 2 minggu ..

Hadiah :
TOp Referal : Wang Tunai RM50 + Perfume Gred AAA
Wang Tunai RM50 x 20 Pemenang
Kad Raya Limited Edition by Emas Putih x 100

Syarat :
1. Buat entry bertajuk Giveaway Cash RM1000 by Emas Putih



Baca Seterusnyaga Cash raya RM1000 by Emas Putih

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

Pencetus Generasi Hadapan | 22:06 |

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena

dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^...
Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss
jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai
Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau
nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers
Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2
Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan
nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow
serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau
tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan
segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik

Random.Org dan 
kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist 
Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang 
terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga
19/7/2014"


Hanya 4 Langkah Mudah 
Diperlukan:

1. FOLLOW blog 
Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda 

2. Buat entri bertajuk 
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus 
Ikhlas... 

3. Copy coding yang telah 
disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish
entry. Untuk copy coding di bawah, sila


HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL +
C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com

4. Tinggalkan URL entry 
uolss ke dalam ruangan komen entri 
ini. 


PEMILIHAN 
PEMENANG:

1. 10 blog akan dipilih melalui 

2. Pemenang akan diumumkan pada 
23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus
ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

Baca SeterusnyaSegmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...