nuh

Aril Impian

Segmen : Pencarian Blogger Baru

Club Pujangga | 04:26 |

Segmen : Pencarian Blogger Baru.Assalammualaikum..Salam Satu Malaysia..
Salam Perkenalan pada semua rakan-rakan blogger..saya ada disini sebab tertarik dengan Segmen yang dianjurkan...kerana Aisyah Humairah juga masih berdiri setia dalam dunia blogger ni disamping suami tercintan semoga membina mahligai bahagianya..

Aril nak turut serta juga dalam Segmen : Pencarian Blogger Baru ,sebab tulah Aril buat entry ni serta syarat-syarat yang dinyatakan sebagai tanda sokongan Aril dalam meneruskan kegiatan blogger & blogging ni sekaligus menyemarakkan lagi dan meriahkan lagi segment ni ..

Pada sahabat lain yang masih belum menyertai boleh lah turut serta penyertaan masih terbuka..  


contest

Syarat Utama

1.Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang

2.Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH

3.Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dengan tajuk "Segmen :Pencarian Blogger Baru" dan   link kan ke sini

4.Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.

5.Letak link entry anda ke kotak komen

Setakat ni follower Aril baru jer 179 itu jerlah yang ada boleh join...hehe 


Top Referral bakal menerima hadiah misteri

Tarikh akhir > 31/12/12 23/12/12 [tertakhluk kepada perubahan]

Segmen :Pencarian Blogger Baru