nuh

Aril Impian

Cara Dapatkan Buffered Earnings Dari Nuffnang

Club Pujangga | 03:53 |



untung banyak

Kekalkan trafik blog 
dari 200 Unique Visitor  ke 600 Unique Visitor sehari,kalau dapat 30 ke 50 sehari pun dah ok,cara nak dapatkan visitor Buatlah entri yang mesra google selalu , contohnya terutamanya entry berkaitan cara meningkatkan earning nuffnang tapi ingat jangan copy paste..

update selalu


Update Blogger Bio 
dalam website Nuffnang. korang kena tuliskan perihal tentang diri korang dan berkaitan dengan blog korang secara teliti,menarik,ringkas dan padat . pastikan penerangan isi korang jelas dan faham supaya pihak nuffnang lebih memahami isi kandungan korang sekurang-kuranya 2 atau 3 perenggan berikan penjelasan dan penulisan yang dapat meyakinkan dan terbukti dari pihak nuffnang.

nuffnang


Update survey 
dalam website Nuffnang. Pada page survey korang di suruh tick pada kotak yang berkaitan simple jer? Pastikan jangan tick pada students sebagai reader blog korang. Tick lah pada manager, executives , professional sebagai reader blog korang ,jangan letak umur bawah 18 tahun yang baca blog korang, sebab Nuffnang tidak akan layan korang. 

status gliteratti


Kekalkan status Gliteratti anda.
 Jangan menduakan iklan lain dengan Nuffnang. sekali korang buat korang tidak akan dapat buffered earnings . Contoh kalau korang pasang Youthsays, Advertlets, diorang ni tak sebulu dengan Nuffnang. So jangan pasang kalau korang nak dapat Buffered Earnings. Contoh iklan yang korang  boleh pasang ialah Churp Churp, Heartbeat, dan macam macam lagi. Kalau korang tak tahu sama ada iklan tu boleh pasang ke tak, bagi je ticket / surat kat Nuffnang. Nanti Nuffnang balas. 



sumber dari encik Silampuneon.com




Baca SeterusnyaCara Dapatkan Buffered Earnings Dari Nuffnang