nuh

Aril Impian

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...

Club Pujangga | 22:06 |

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena

dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^...
Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss
jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai
Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau
nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers
Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2
Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan
nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow
serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau
tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan
segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik

Random.Org dan 
kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist 
Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang 
terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga
19/7/2014"


Hanya 4 Langkah Mudah 
Diperlukan:

1. FOLLOW blog 
Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda 

2. Buat entri bertajuk 
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus 
Ikhlas... 

3. Copy coding yang telah 
disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish
entry. Untuk copy coding di bawah, sila


HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL +
C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com

4. Tinggalkan URL entry 
uolss ke dalam ruangan komen entri 
ini. 


PEMILIHAN 
PEMENANG:

1. 10 blog akan dipilih melalui 

2. Pemenang akan diumumkan pada 
23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus
ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

Baca SeterusnyaSegmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...